Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Subdomain served instead of default cgi-sys/defaultwebpage.cgi

Discussion in 'General Discussion' started by lockefaltaba, Dec 8, 2012.

  1. lockefaltaba

    lockefaltaba Member

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,
    something quite strange it's happening in one of my servers. I recently had to restore it all from a backup because of serious fs troubles. And now, It is serving one of my accounts by its hostname !!?¿

    I mean, my server's hostname, let's say it is serverxxx.mydomain.com and its IP is 1.2.3.4. Well If I browse 1.2.3.4 from a browser it serves the expected defaultwebpage.cgi, however If I browse serverxxx.mydomain.com it shows one of the domain hosted into it .....quite strange.

    I checked out /usr/loca/apache/etc/httpd.conf and I did not notice any strange thing which might cause such aberrant behaviour. What am i doing wrong ?
     
  2. bobcat1656

    bobcat1656 Registered

    Joined:
    Dec 8, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am having the same issue, but only after having to change my IP address. I am also very curious about the reason behind this
     
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice