The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomain Stats

Discussion in 'General Discussion' started by rushwdy, Feb 15, 2003.

  1. rushwdy

    rushwdy Registered

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I'm running a bunch of subdomains of my site how can i see how much space each one is currently taking up? Is there also a limits I can put on subdomains?

    Thanks,
    Andrew:)
     
  2. rushwdy

    rushwdy Registered

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Please anyone? This is really important!!
     
  3. Shi

    Shi Member

    Joined:
    Feb 19, 2002
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    if you have ssh you can login and do a du -h it will give you the sizes per directory..

    as for limited subdomains - no. Not unless you build them in WHM
     
  4. Website Rob

    Website Rob Well-Known Member

    Joined:
    Mar 23, 2002
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Alberta, Canada
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Sub-domains have the same limits as the master Domain they are under -- or connected to. As Sub-domains are a &feature& of the Hosting account itself, you cannot (with WHM/Cpanel anyway) apply any restrictions -- except for how many, as determined by the Hosting package being used.
     
  5. awsol

    awsol cPanel Test Bitch

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston MA
    If you have reseller access you can create the subdomains as seperate accounts and limit them to everything. This is the safest way to do it anyways.
     
Loading...

Share This Page