The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomain to different port

Discussion in 'General Discussion' started by Zaheer Ahmad Khan, Apr 26, 2016.

  1. Zaheer Ahmad Khan

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pakistan
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,
    Is there anyway to redirect a subdomain to different port?
    Here is my scenario
    Site 1, www.site1.com
    Site 2, www.site2.com => Redirected to www.site1.com

    Now i want to redirect sub.site2.com to something like sub.site2.com:8090

    Looking forward
    Thanks
     
  2. Ameya Barwe

    Ameya Barwe Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2016
    Messages:
    49
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Nashik
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You will need to allow incoming/outgoing connection to port 8090 in the firewall of the server. :)
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Could you elaborate more on the service you are redirecting the subdomain to? Is this a service running on your cPanel server, or are you attempting to forward the request to a remote server?

    Thank you.
     
  4. Zaheer Ahmad Khan

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pakistan
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,
    yes this is cPanel/WHM server & i am trying to redirect on the same server but different port.
    Actually Odoo is installed on the server & i want this subdomain to open odoo.
    I can open Odoo by visiting 1.2.3.4:8090 & also i can open it by sub.site2.com:8090
    I simply want to that when i type/visit sub.site2.com it should opened sub.site2.com:8090 instead of sub.site2.com:80
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page