The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

!Subdomains Are Here to Stay

Discussion in 'General Discussion' started by hoobastank68, Aug 16, 2003.

  1. hoobastank68

    hoobastank68 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    Just yesterday after upgrading to latest stable, i found out everytime if i were to add a subdomain, and then delete it. Even though the subdomain is gone, it still lists it in the list of subdomains inside of CPanel.

    I'm not sure if anyone else is experiencing this, so if you havnt experienced it, please login to your cpanel, add subdomain, delete it and see if it's still listed and please reply with your OS and CPanel Version.

    Cheers

    cPanel.net Support Ticket Number: 21297
     
    #1 hoobastank68, Aug 16, 2003
    Last edited: Aug 18, 2003
  2. hoobastank68

    hoobastank68 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    PS: I'm running WHM 7.4.2 Cpanel 7.4.2-S82 on RH 8

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. jcsolutions

    jcsolutions Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    No problems here.

    Cpanel 7.4.2-S82, RH 7.3

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. hoobastank68

    hoobastank68 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've been having this problem since last night after i upgraded to a release version. Then i tried upgrading to stable, then again to another stable version. Still wouldnt fix the problem.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  5. hoobastank68

    hoobastank68 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Seems like no one else is having this problem ?

    I've already submitted at ticket about 24 hours ago, stll waiting :cool:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. hoobastank68

    hoobastank68 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,

    It's been almost 3 days since i last submitted a ticket regarding the problem, hope there will be a fix for it soon.

    cPanel.net Support Ticket Number:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spain
    Works OK here. Cpanel 7.4.2-E87, RH 7.3

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. hoobastank68

    hoobastank68 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Seems like im the only 1 having the problem or maybe others didnt find out yet. "Hoping CPanel will respond soon to my ticket"


    :rolleyes:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  9. alilam

    alilam Member

    Joined:
    Jun 5, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    My problems are different from you, after the latest upgrade, I cannot add a new subdomains to any accounts! it just says "Cannot find server"

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  10. hoobastank68

    hoobastank68 Active Member

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Problem Fixed

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    #10 hoobastank68, Aug 19, 2003
    Last edited: Aug 19, 2003
Loading...

Share This Page