The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomains awstats

Discussion in 'General Discussion' started by dyrer, Oct 29, 2006.

  1. dyrer

    dyrer Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hello
    my awstats stop work in subdomain of one domain
     
  2. ujr

    ujr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2004
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    have you tried :

    /scripts/runweblogs

    or

    /scripts/runweblogs username


    you could also try deleting the awstats102006.sub.domain.com.txt, located in /home/domain/tmp/awstats/ and then re-run the above

    Also, check that your perl is up to date (should be 5.8.7).
     
  3. dyrer

    dyrer Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    i did these already but no luck
     
  4. ujr

    ujr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 19, 2004
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    What version of perl are you running. More often than not, it's because perl is not up to date.
     
  5. dyrer

    dyrer Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    I have perl 5.8.7 this problem occurs only in one domain
     
Loading...

Share This Page