The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomains doesn't work after transfering account

Discussion in 'General Discussion' started by spitfirekdv, May 4, 2008.

  1. spitfirekdv

    spitfirekdv Registered

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all!
    After transfering account to another server with similar options subdomains doesn't work

    For example I have sub1.domain.com with root in /public_html/sub1. When I type it in browser - I see the root of domain.com. Only works if typing domain.com/sub1/
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Are you using the old X theme or the new X3 theme?
     
  3. spitfirekdv

    spitfirekdv Registered

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    New X3 theme
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    In that case, I highly recommend having one of our technical analysts take a look at that: http://tickets.cpanel.net/submit
     
Loading...

Share This Page