Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Subdomains don`t work

Discussion in 'General Discussion' started by 4402734, Oct 11, 2005.

  1. 4402734

    4402734 Active Member

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hello
    when my clients add subdomains for their hosts, via cpanel, they show this message.
    Bind reload skipped on hosting2nv115 (nameserver disabled)
    The subdomain, subdomain.example.com has been added.
    .

    and the new subdomain dosn`t work.

    please, help

    thanks
     
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    That's presumably because you've set your nameservers to be on a different server, in which case an A record will have to be manually added to the domains zone file for it to work. You may also have to wait the usual 24+ hour propagation interval too.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice