Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomains, parked domains not showing up in cpanel

Discussion in 'General Discussion' started by Samuraid, Mar 6, 2012.

  1. Samuraid

    Samuraid Member

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Greetings CPanel aficionados,

    I recently migrated a few sites from one CPanel server to a new CPanel server. All seems to be working except for the parked domains and subdomains on one account.

    In WHM, if I select "list subdomains", I see the four subdomains listed on the correct parent domain/user.
    However, when I look in that user's CPanel, the subdomain manager says "No Subdomains are configured".
    Same goes for parked domains. I have 4 or so parked domains on the account, but the parked domain manager says "No Parked Domains are present".

    How would I go about fixing CPanel to correctly show the parked/sub domains?

    Thanks.
     
  2. Samuraid

    Samuraid Member

    Joined:
    Apr 20, 2006
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Nevermind. Problem solved.

    I ran upcp --force and everything magically fixed itself.
     
  3. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,681
    Likes Received:
    299
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Automagically, to be precise. :p

    cPanel!
     
Loading...

Share This Page