The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomains problem....

Discussion in 'General Discussion' started by zina, Oct 19, 2003.

  1. zina

    zina Registered

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Canada
    Hi,
    I'm trying with all sort of options to make the images viewable in my subdomains. i failed all the time.

    if the link is subdomain.maindomain.com, the images don't appear....
    but they appear if i use maindomain.com/subdomain :(

    can anyone please help me? it is getting me nerve after i've been trying to fix it all day....

    i tried with loading the images in public_html then linking the images with proper tags <img src="public_html/image.jpg">
    also tried from images folder and also from uploading the images in the subdomain folder... nothing is working :(


    any suggestions will be highly appreciated.

    thank you.
     
  2. PWSowner

    PWSowner Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ON, Canada
    Public_html isn't part of the path.

    If images are in the main directory, public_html/image.jpg or public_html/images/image.jpg, then a subdomain would have to use the full url, like img src="http://domain.com/images/image.jpg.

    It's better to always put images used by a subdomain in an image directory in the subdomains directory, /public_html/subdomain/images/image.jpg, then from the subdomain, all you need is img src="images/image.jpg".
     
Loading...

Share This Page