The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Subdomains Problem

Discussion in 'General Discussion' started by Kiwi, Oct 5, 2001.

  1. Kiwi

    Kiwi Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    CPanel is coming up with this error again when trying to add subdomains:

    Internal Failure.. Can\'t find your domain in httpd.conf

    version: 4.0.0-STABLE_81
    :(
     
  2. Ben

    Ben Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ditto
    I am seeing this happen on

    WHM 6.4.2
    Cpanel 6.4.2-S75
    RedHat 7.3

    Any idea what causes this?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Rutherford

    Rutherford Active Member

    Joined:
    Apr 1, 2003
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Christchurch, New-Zealand
    Hi kiwi,

    check for A record in http.conf file for your domain. the problem must be in httpd.conf. it searches for the virtual entry in http.conf but couldn't find. Is there a virtual entry for your domain in conf file.

    BTW, are you from Newzealand ?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. goodmove

    goodmove Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I doubt that you will get a reply. Check his posting date!
     
  5. LS_Drew

    LS_Drew Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    187
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    and kiwi is Marc from MCHost, he's not from NZ, he's just a fruit. :D

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page