The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Sudden problem receiving email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Hostbox.be, Jan 9, 2010.

  1. Hostbox.be

    Hostbox.be Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi all,

    on one of my servers I got following problem. It seems the server receive the email, but then it does not go to the recipient mailbox ?

    In exim_mainlog, I see:

    2010-01-09 11:03:33 1NTYAP-0000AE-2J <= info@xxx.com H=86.39.xxx.xxx.static.hosted.by.easyhost.be (maymailscanner.xxx.be) [86.39.xxx.xxx] P=esmtp S=4228 id=!&!AAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAOthSk4dxJlGiHORfWyzpK3CgAAAEAAAACwsbXc7CWBItAlQfcPDT3YBAAAAAA==@xxx.com

    And normal then I should see:

    2010-01-09 11:03:35 1NTYAP-0000AE-2J => mail <mail@recipientaddress.be> R=virtual_user T=virtual_userdelivery
    2010-01-09 11:03:35 1NTYAP-0000AE-2J Completed

    But this does not happen ? Only the first line is in the log, nothing more.

    How can I solve this ?

    I did already:
    *** /scripts/eximup --force
    *** /scripts/courierup -- force
    *** restart of exim
    But with no result.

    Hope someone knows where to look or how to solve this ?
     
  2. mocollin

    mocollin Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    When you run a "ps aux" does it show that courier is running? Have you tried restarting pop3 using WHM?
     
Loading...

Share This Page