The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

suspended page question

Discussion in 'General Discussion' started by stdio, Aug 28, 2005.

  1. stdio

    stdio Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Is there a way to include the subdomain/domain in the suspended page? For example if I suspend domain.com and he goes to his website he gets something like "your domain domain.com has been suspended...."? Know what I mean? I tried including something like

    PHP:
    <?php
    $rmt 
    $_SERVER['REQUEST_URI']);
    ?>
    PHP:
    The Domain <? echo $rmt; ?> Has Been Suspended</b></center></td>
    in the suspended.page/index.html file but doesn't seem to work.

    Any ideas?

    Thanks!
     
  2. Strongy

    Strongy Registered

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    just out of intrest are u parsing the .html files for php
     
  3. stdio

    stdio Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have renamed index.html to index.php. Something did happen but it's not working as I expected.

    The Domain /suspended.page/ Has Been Suspended

    This is what I'm getting now with the code I wrote.

    Any ideas please?
     
  4. stdio

    stdio Member

    Joined:
    Oct 18, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Don't want to bump my thread but I wish some cPanel staff could tell me if this is possible or not.
     
  5. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If you want to contact cPanel you hould do so using one of the methods on their contact page - the forums is not the place to do so. The forums are for server admins to exchange information.
     
Loading...

Share This Page