The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Suspending accounts

Discussion in 'General Discussion' started by Blue|Fusion, Nov 12, 2004.

  1. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
    After trying to suspend an account just now, it came to my attention that suspending an account does not bring up the Account Suspended page on their website. I am not sure about if it is actually locking cPanel, as I honestly am running at the dorr this very minute. If someone can look into this and submit it to bugzilla if it is infact a problem with WHM/CP and not just me, it would be greatly appreciated.

    cPanel build 9.9.8-RELEASE-116
     
  2. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
    patriotcow also confirmed this problem on CURRENT-115. Did anyone be a nice lad and submit it to bugzilla? If not I will in an hour.
     
  3. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
  4. katz_global

    katz_global Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 18, 2003
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Hosting from: Panama, Hong Kong, Singapore, Malays
    I can confirm the same issue
     
  5. timdorr

    timdorr Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 9, 2002
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta, GA
    I found a fix for this. Change line 103 from

    icontact('suspendacct',3,"Account Suspended on $host ($domain)",$msg);

    to

    #icontact('suspendacct',3,"Account Suspended on $host ($domain)",$msg);

    Ideally, this contact should be done AFTER the rest of the script has completed. My AIM contact is failling the suspension and the whole script doesn't execute.
     
  6. crazynumber5

    crazynumber5 Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Irving, TX
    i don't know how to do this? how do I fix?
     
  7. timdorr

    timdorr Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 9, 2002
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Atlanta, GA
    I just said how to :confused:

    If you're really not sure, just empty all the AIM information from your Edit Setup page. That will disable AIM, which is what I found was failing.
     
Loading...

Share This Page