Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Switching from suphp to fcgi gives internal error

Discussion in 'General Discussion' started by cavamondo, Jan 30, 2012.

  1. cavamondo

    cavamondo Member

    Joined:
    May 21, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    When switching from suphp to fcgi and then trying to excute .php - it gives internal error - is there a best practice way to trouble shoot this?
     
  2. NixTree

    NixTree Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    407
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Gods Own Country
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    If you could provide the error log ( from /usr/local/apache/logs/error_log ) while loading PHP pages, someone here can help you in a better way!

    Thank you,
    Nibin.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. cavamondo

    cavamondo Member

    Joined:
    May 21, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    51
    Thx for reply ... this morning just before getting into this issues - i was just as reading thru the config, passed zlib and noticed is was disabled and i then enabled it, though i never thought that would have anyting to do with that, everything works now after a httpd restart. Maybe i was tired yesterday or something, anyhow, thx for the log tip ..
     
    #3 cavamondo, Jan 31, 2012
    Last edited: Jan 31, 2012
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice