The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Switching Register Globals to Off

Discussion in 'General Discussion' started by Cubie, Jun 24, 2003.

  1. Cubie

    Cubie Member

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    I'm running:

    WHM 6.4.2 cPanel 6.4.2-S75
    RedHat 7.3 - WHM X v2.1

    All on a Virtuozzo virtual private server. I wish to turn off Register Globals for every website I host.

    If I edit /etc/php.ini and restart all the servers services when I do a phpinfo() on the hosted sites Register Globals is on?!?!

    Can anyone help? Do I need to edit any other files or is my hosting company preventing me from turning register globals to off?!?

    Any help is extremely apreciated as I've been trying to get this sorted for weeks. :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. casey

    casey Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2003
    Messages:
    2,303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    If there is trouble, it will find me
    When you do a phpinfo() what is the path to php.ini? Are you sure it is /etc/php.ini? Mine was in /usr/local/Zend/etc
    It could also be in /usr/lib/

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Cubie

    Cubie Member

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello :(

    Sadly I can only find it in /etc/php.ini :(

    This /usr/local/Zend/etc doesn't exist on my server and its not in here:

    /usr/lib/

    Thanks for your help

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. vishal

    vishal Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    340
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    1. When u go to phpinfo what is the Configuration File (php.ini)
    Path listed ?
    2. register_globals is Off on both 'Master Value' and 'Local Value' or just one ?

    Regards,

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    #4 vishal, Jun 24, 2003
    Last edited: Jun 24, 2003
  5. Cubie

    Cubie Member

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks so much!!!

    I found it here:

    /usr/local/lib/php.ini

    And ... register Globals is off.

    Will this now be the same for every one of my sites?

    I hope so?!?! :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. carlgm

    carlgm Well-Known Member

    Joined:
    Mar 25, 2003
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    England, UK
    That will do, don't forget to :

    service httpd restart

    to reload the php configuration. That will change the global config, as long as your not inforcing a virtualhost config, register globals should be off now for each site. :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page