The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

System IP's

Discussion in 'General Discussion' started by aquagerbil, Nov 2, 2010.

  1. aquagerbil

    aquagerbil Member

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My server provider had move my server's HD to another machine last night due to a Power supply issue. No problem. Took 15 minutes. However, when it came back up my main IP is working, but the other's are not. When I try to add them back in cpanel it says they are already assigned, but they are not working. They do not show when I look at current IP usage. It's like the server version of what IP's it has and cpanel are out of sync. Any thoughts?
     
  2. cPanelTristan

    cPanelTristan Quality Assurance Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    7,623
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    38
    Location:
    somewhere over the rainbow
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    If you have root SSH access to the machine, please run the following command in root SSH:

    Code:
    /etc/init.d/ipaliases restart
    This will restart ipaliases to re-bind the IPs. This should have already restarted on boot up, so I'm not sure why they wouldn't have bound properly at that point.
     
  3. aquagerbil

    aquagerbil Member

    Joined:
    Mar 17, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks! That did it.
     
Loading...

Share This Page