The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

System Problem when installing Cpanel in RH7.2

Discussion in 'General Discussion' started by Captain Platinium, Mar 3, 2002.

  1. Captain Platinium

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hi all
    when i installed cpanel in my redhat7.2 and restarted the system didn't start normally . it goes to the text mode and i can not change anything.
    i should say that my rh7.2 is a workstation version but i have installed it as a server. i want to test it first and then i will plan to buy it.
    i have installed it with this command line
    ./cpanel-redhat7.2-install.sea
    lol it began to install and took about 3-4 hours and after restart.....
    could you please help me how to get rid of this problem????
    thanks
     
  2. Captain Platinium

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    nobody wants to answer?????? i need help :( please answer
     
  3. DaveUsedToWorkHere

    DaveUsedToWorkHere Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Messages:
    691
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I installed Cpanel on one of our workstations and have had nothing but problems with it. You really should not install Cpanel on anything but a clean server install. I would recommend wiping and reinstalling. In fact, you shouldn't host from a workstation install either.
     
  4. Captain Platinium

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hehe
    thanks for the answer, so i would have to buy a server version of redhat :p
     
  5. awsol

    awsol cPanel Test Bitch

    Joined:
    Feb 8, 2002
    Messages:
    591
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Boston MA
    You don't have to buy it. Just reinstall everything and when the screen comes up asking what to install as choose server. Personally I always check install everything if it's a big enough hard drive and space isn't a factor. But you don't need to buy redhat server at all. The only advatange of buying any linux distro is you get the docs, support and pretty labelled CDs.
     
  6. Captain Platinium

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    i have done the same as you said but i got problems. maybe i made a mistake but while installing redhat i choose server and blah blah. as i run the command to install the cpanel it asks several questions and after about 3-4 hours installation time finishes. to install i open a terminal and run ./filename
    am i right?
    and after reboot you know what happens lol
     
  7. bdraco

    bdraco Guest

    [quote:17c8895ff2][i:17c8895ff2]Originally posted by Captain Platinium[/i:17c8895ff2]

    i have done the same as you said but i got problems. maybe i made a mistake but while installing redhat i choose server and blah blah. as i run the command to install the cpanel it asks several questions and after about 3-4 hours installation time finishes. to install i open a terminal and run ./filename
    am i right?
    and after reboot you know what happens lol[/quote:17c8895ff2]
    Just press enter for all the questions unless it asks for the apache src and then just press q and enter.
     
  8. Captain Platinium

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    one more question
    is the command line correct????
    ./cpanel-redhat7.2-install.sea
    ????????
    i have also contact redhat network and they said that for this reason i don't need to buy any server version of redhat. the normal version has the server components. just when installing i have to choose server. i have had those problems as i installed it on redhat server.
    ok i'll try it again and tell what happened
    thanks for your help :)
     
  9. Captain Platinium

    Joined:
    Feb 25, 2002
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    another question
    is the partition table also important ? i think i get the problem because of my partition table. i have a swap partition 2xRAM and linuxnativ partition .
    is that ok????????
     
  10. teck

    teck Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2001
    Messages:
    164
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    http://web.cpanel.net/install.html
     
Loading...

Share This Page