The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

T=virtual_userdelivery defer (-9): failed to lock mailbox /h

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Domenico, Mar 18, 2002.

  1. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi,

    I get errors like T=virtual_userdelivery defer (-9): failed to lock mailbox /home/iamnl/mail/cees/inbox (lock file)

    and I can get any mail from the server but only get this error:
    Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'administratie', Server: 'www.domain.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F

    All seems to be up.
    Help is needed!

    Thank you,
    Domenico
     
  2. bdraco

    bdraco Guest

    [quote:cba8bec045][i:cba8bec045]Originally posted by Domenico[/i:cba8bec045]

    Hi,

    I get errors like T=virtual_userdelivery defer (-9): failed to lock mailbox /home/iamnl/mail/cees/inbox (lock file)

    and I can get any mail from the server but only get this error:
    Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'administratie', Server: 'www.domain.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F

    All seems to be up.
    Help is needed!

    Thank you,
    Domenico[/quote:cba8bec045]

    /scripts/mailperm
     
  3. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I did this but it doesn't change anything.

    None of the users can get their mail using their mailclient.

    Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'administratie', Server: 'www.klikhosting.nl', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F

    Webmail does work btw.

    Please help!
    Domenico
     
  4. bdraco

    bdraco Guest

    [quote:597789fca6][i:597789fca6]Originally posted by Domenico[/i:597789fca6]

    I did this but it doesn't change anything.

    None of the users can get their mail using their mailclient.

    Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'administratie', Server: 'www.klikhosting.nl', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F

    Webmail does work btw.

    Please help!
    Domenico[/quote:597789fca6]


    rm -fv /home/iamnl/mail/cees/inbox.lock
     
  5. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok thanks but this doesn't fix that users can't login to get their email.

    I still get
    Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'administratie', Server: 'www.klikhosting.nl', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F
     
  6. Domenico

    Domenico Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Everything is fixed by Nick!
    It turned out syslogd wasn't running, DUH...

    Nick is great in helping me out.
    Thanks Nick!!!

    Domenico
     
  7. isputra

    isputra Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    576
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mbelitar
    I have the same problem.

    I do /scripts/mailperm and also /scripts/exim4 but still have the problem.

    I do rm -fv /home/user/mail/domain.com/usermail/inbox.lock
    and service syslog restart but still have the problem.

    So what should i do ?

    :confused:

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. Def

    Def Well-Known Member

    Joined:
    Feb 21, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Had the same problem and nothing worked. What did work was deleting the inbox.lock file .
     
Loading...

Share This Page