Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

tar: Removing leading `/' from member names

Discussion in 'General Discussion' started by matt621, Aug 7, 2005.

  1. matt621

    matt621 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 25, 2003
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    This error is listed several times at the top of

    Cron <root@serverz> /scripts/cpbackup

    notifications.

    It's only on this one server (we have 4) and I don't know why it's there.

    Anyone have an idea on why and how to fix it?

    thank you.
     
  2. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I've had this at the top of the output from /scripts/cpbackup since I can remember.

    I've always assumed that this is standard output as the whole process completes successfully.

    What makes you think that this is an error?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Yup, it's just part of the normal output and, AFAIK, you can ignore it completely.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice