The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Template Not Parsing

Discussion in 'User Experience' started by liam_1412, Mar 9, 2017.

Tags:
  1. liam_1412

    liam_1412 Registered

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sheffield
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Just recently when signing in, I have had the issue that it appears that the template code is not parsing. I could get round this by using https://hostname.domain.com/cpanel. This morning I have tried to log in via this route and it is now doing the same even via this access point.

    This is what it looks like

    upload_2017-3-9_12-24-35.png

    If I click any of the links it just takes me back to the login page. Any Advice?
     
    #1 liam_1412, Mar 9, 2017
    Last edited by a moderator: Mar 9, 2017
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,620
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    You might try clearing your browser cache, trying another browser just to be sure its server and not browser related.
     
  3. liam_1412

    liam_1412 Registered

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sheffield
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yeah I'm sure it's not browser related. It does it on both my laptop and desktop, firefox and chrome.
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    15,620
    Likes Received:
    296
    Trophy Points:
    433
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Are you using Cloudflare? I seem to recall an issue with it.
     
  5. liam_1412

    liam_1412 Registered

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sheffield
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes. I'll speak to them.
     
  6. liam_1412

    liam_1412 Registered

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sheffield
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    It is indeed cloudflare but I have another domain on the same severe that doesn't proxy through cloudflare. It's to do with cpanel IP checking apparently. Maybe 2 big companies like you could get your heads together and figure a way round this.

    Thanks
     
  7. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,094
    Likes Received:
    1,288
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page