The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

test.fcgi file is not working

Discussion in 'General Discussion' started by its_joe, Apr 8, 2007.

  1. its_joe

    its_joe Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    I have uploaded one file test.fcgi and it's coding is as follows;

    =================================
    #!/usr/bin/perl
    use FCGI;
    $cnt = 0;
    while (FCGI::accept() >= 0)
    {
    print ("Content-type: text/html\r\n\r\n");
    print ("<head>\n<title>FastCGI Demo Page (perl)</title>\n</head>\n");
    print ("<h1>FastCGI Demo Page (perl)</h1>\n");
    print ("This is coming from a FastCGI server.\n<BR>\n");
    print ("Running on <EM>$ENV{USER}</EM> to <EM>$ENV{REMOTE_HOST}</EM>\n<BR>\n");
    $cnt++;
    print ("This is connection number $cnt\n");
    }
    =================================
    this file is in /home/abc/public_html/cgi-bin of the website. The permission and ownership of the file is correct . But when i try to browse this file from the web-browser it don't work.

    Please suggest a solution for this.

    its_joe
     
  2. its_joe

    its_joe Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    134
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello ??? anyone ????
     
Loading...

Share This Page