The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The BLANK stats page problem..

Discussion in 'General Discussion' started by tarheel, Dec 29, 2004.

  1. tarheel

    tarheel Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    OK,

    Spent some time searching throught he forums to see if this has been answered but I couldn't find an answer so hopefully somebody can help me

    If I access Awstats or Webalizer all I get is a BLANK page.

    BUT if I go into the sub-domain stats I can view them. Then if I change the parameter in the awstats.pl URL from subdomain.tarheelhosting.com to tarheelhosting.com I can view the stats...

    Wierd, it is like the link is broken....

    Anybody seen/solved this one???

    Thanks

    Simon
     
  2. tarheel

    tarheel Registered

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Any ideas folks?
     
  3. beley

    beley Active Member

    Joined:
    Feb 27, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I've got this problem too, what gives? What is causing it?
     
  4. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    What revision of Cpanel are you running? I have seen this with some older revisions, but nothing lately. You might try running /scripts/upcp --force.
     
  5. beley

    beley Active Member

    Joined:
    Feb 27, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    WHM 10.0.0 cPanel 10.1.0-R30

    Up to date.

    Actually, Analog is broken for several domains also. Not sure what could be going on...
     
  6. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    Try the /scripts/upcp --force and then a /scripts/runstatsonce.
     
  7. heath

    heath Member

    Joined:
    Jul 11, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anyone solve this problem yet? I have the same issue.
     
  8. romanus

    romanus Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have this same problem and would also be interested in the answer
     
  9. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Try /scripts/runlogsnow
     
  10. romanus

    romanus Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I did try that to no avail and no error. I can see the analog stats on any domain, I just can't see awstats or webalizer stats, they come up with a blank page.
     
  11. romanus

    romanus Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Maybe that did work, stats are now available. Took about 20 minutes though. Is it normal that the stats are unavailable for a period of time while they are being run? Today it was about 5 hours.
     
  12. Blue|Fusion

    Blue|Fusion Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, Ohio
    If there are alot of users and/or large log files, then yet, it will take some time.
     
Loading...

Share This Page