The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The cpanel link isn't working

Discussion in 'General Discussion' started by Mohtaref, Jan 8, 2009.

  1. Mohtaref

    Mohtaref Registered

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  2. arunsv84

    arunsv84 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2008
    Messages:
    373
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    127.0.0.1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    #2 arunsv84, Jan 8, 2009
    Last edited: Jan 8, 2009
  3. Mohtaref

    Mohtaref Registered

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  4. Voltar

    Voltar Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    269
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bakersfield, California
    In WHM >> Tweak Settings, you should see an option for redirection and how to handle them.
     
  5. Mohtaref

    Mohtaref Registered

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I did that
    see the photo attach


    but until now the problem is same
     

    Attached Files:

  6. Voltar

    Voltar Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    269
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bakersfield, California
    You could try modifying the redirection parameters, I normally redirect both SSL and non SSL to the hostname of the server because I have trusted certificates for them.
     
  7. Mohtaref

    Mohtaref Registered

    Joined:
    Jan 8, 2009
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    sorry
    I dont understand

    Can you explen please
     
Loading...

Share This Page