Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SOLVED The cPanel & WHM update process failed

Discussion in 'General Discussion' started by Skin, May 18, 2017.

Tags:
  1. Skin

    Skin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Location:
    Italy
    Hello, I`ve just received this e-mail from my vps running cPanel & WHM 64.0 (build 22)
    Should I be worried? Can you please help?

    Thanks
     
    #1 Skin, May 18, 2017
    Last edited by a moderator: May 22, 2017
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,427
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,

    Could you try forcing a cPanel update via the "/scripts/upcp --force" command and let us know if the issue continues?

    Thank you.
     
  3. Skin

    Skin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Location:
    Italy
    I`ve just tried, but /scripts/upcp --force didn't solve the problem:
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    38,658
    Likes Received:
    1,427
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
  5. Skin

    Skin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    75
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    158
    Location:
    Italy
    Hello, sorry for the delay, after rebuilding the RPM database via "WHM >> Software >> Rebuild RPM Database" and only after restarting the vps I`ve been able to run /scripts/upcp without errors.
     
    Infopro likes this.
Loading...

Share This Page