Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

SOLVED The cPanel & WHM update process failed

Discussion in 'General Discussion' started by Skin, May 18, 2017.

Tags:
  1. Skin

    Skin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    93
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    158
    Location:
    Italy
    Hello, I`ve just received this e-mail from my vps running cPanel & WHM 64.0 (build 22)
    Should I be worried? Can you please help?

    Thanks
     
    #1 Skin, May 18, 2017
    Last edited by a moderator: May 22, 2017
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,803
    Likes Received:
    1,898
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    Could you try forcing a cPanel update via the "/scripts/upcp --force" command and let us know if the issue continues?

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. Skin

    Skin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    93
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    158
    Location:
    Italy
    I`ve just tried, but /scripts/upcp --force didn't solve the problem:
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    44,803
    Likes Received:
    1,898
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look? You can post the ticket number here so we can update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. Skin

    Skin Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    93
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    158
    Location:
    Italy
    Hello, sorry for the delay, after rebuilding the RPM database via "WHM >> Software >> Rebuild RPM Database" and only after restarting the vps I`ve been able to run /scripts/upcp without errors.
     
    Infopro likes this.
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice