The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The new file manager and firefox [bug report]

Discussion in 'General Discussion' started by dr_lucas, Sep 9, 2007.

  1. dr_lucas

    dr_lucas Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It seems you have a bug in the file manager when using Firefox.
    When trying to copy/move or do another action on a long list of files the popup box (div) is displayed in the center of the screen and no matter how I try to scroll down it is always stuck in the center of the screen so I can not see the whole list of the popup and can not click the buttons at the bottom of the popup window.
    To reproduce, just use firefox, select very long list of files, click "Move File", then the popup will show up, now try to scroll down the screen and see what happens.

    Please fix.
     
  2. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Grab the title bar (the colored bar with the word Move), and drag the DIV upwards. This will cause the control buttons to appear.
     
  3. dr_lucas

    dr_lucas Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Tried it, works fine with small list of files, but doesn't work with very long list of files in FF (otherwise ok in IE).
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    This bug was previously reported and our design team is currently working on resolving it. Additionally, it does not appear to be a browser-specific issue from what I'm aware of at the moment.
     
  5. dr_lucas

    dr_lucas Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It is browser specific or we don't talk about the same problem.
    I just tried selecting a long list of files in FF, when I click the "Move File" button the div popup comes with a very long vertical list that's bigger than the browser window and there is no way to scroll down or move the window up or down. In IE on the other hand it shows a horizontal list of the the files and dirs, it's a small div popup that can be easily managed, but the disadvantage is that the files names are getting cut off by the right hand frame as the list is too long...
     
  6. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Re-checking our internal documentation regarding this bug more thoroughly, you are correct :).
     
  7. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Using FireFox 2.0.0.6 with the latest Current build and selecting 500+ files/directories, the list is a horizontal wrap-around. Dragging the title bar of the DIV made the DIV 'jump' to a point where the buttons were usable.

    Note: I'm not denying that there is a problem here, just pointing out that the experience is not always the same and the above work around does work, at least in some cases.
     
  8. dr_lucas

    dr_lucas Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks for not denying there is a problem here, Kenneth. The question is - when is it going to be fixed?
     
  9. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The design team redesigned that dialog DIV, but it hasn't been merged into any build yet. They gave it a more definite size and added scroll bars to it.
     
  10. dr_lucas

    dr_lucas Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    That's great they have fixed the bug (actually a very simple thing to do), but what's the point of having it fixed if you not releasing it? why not adding it to any of your cpanel builds?
     
  11. dr_lucas

    dr_lucas Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    That's great they have fixed the bug (actually a very simple thing to do), but what's the point of having it fixed if you not releasing it? why not adding it to any of your cpanel builds?
     
  12. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The fix was merged with build 17588
     
  13. dr_lucas

    dr_lucas Active Member

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks, Kenneth, I just checked it and it is fixed now when using COPY but still the same bug when using the MOVE, could you please inform your team about it.
     
  14. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I reported it to the design team.
     
Loading...

Share This Page