The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The New phpMyAdmin

Discussion in 'Database Discussions' started by Sabaote, Aug 22, 2004.

  1. Sabaote

    Sabaote Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Ribeirao Preto, Brazil
    Hi, somebody knows when the cPanel will have the phpMyAdmin 2.6.0? cause i see it, and.. i like.. is so beautiful ;)

    much better than 2.5.6...

    Thanks, if somebody knows how to upgrade .. please.. tell us.. Thanks!!
     
  2. Anacrusis

    Anacrusis Member

    Joined:
    Oct 17, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'd love to see the new version in cPanel as well.
     
  3. KarterJK

    KarterJK Member

    Joined:
    Mar 26, 2004
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I use Eskuel... I love it
    I stopped using phpmyAdmin

    Eskuel home page

    You can chck it out there
     
  4. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Maybe they can at least wait until it is out of BETA/RC status? :rolleyes:
     
  5. AP

    AP Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2002
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    it is stable now. When is it available to update from Cpanel?

    THanks
     
  6. NetPublicist

    NetPublicist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I see that phpMyAdmin 2.6.0 is part of the latest cPanel update, after updating cPanel, it says that I am still running phpMyAdmin 2.5.6. Is there another step I need to take to update fromphpMyAdmin 2.5.6 to phpMyAdmin 2.6.0?
     
  7. anup123

    anup123 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    897
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    This Planet
    It's already there in CURRENT :)

    Anup
     
  8. ispro

    ispro Well-Known Member

    Joined:
    Apr 8, 2004
    Messages:
    628
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    We run 2.5.6 as well.
    How to switch to 2.6?
     
  9. tanfwc

    tanfwc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  10. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:

    Yep. And it looks good. :)

     
  11. AlphaWebspace

    AlphaWebspace Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    United Kindom
    Update your cPanel Version to the latest Current/Edge Build.
     
  12. NetPublicist

    NetPublicist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I just did another update to the latest RELEASE and it now has the latest version of phpMyAdmin. :)
     
  13. kipper3d

    kipper3d Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    the new phpmyadmin allows customers to view a list of all the databases on the server. How do you fix this? I think its a potential security hazard allowing customers to see the names of everyone elses databases.

    John
     
  14. ippiko

    ippiko Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Athens / Greece
    In my cpanel it seems to display only the account's db, not all the server.

    phpMyAdmin 2.6.0-pl1
     
  15. duranduran

    duranduran Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have the same problem here !
    :confused:
     
  16. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Are you using the client account name and root password to logon to the client cpanel?
     
  17. duranduran

    duranduran Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I use teh client logon and password, but all databases are listed. Also of other domains and resellers.
     
  18. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    How many threads do you need to carry this discussion in? Crossposting is not appreciated :mad:

    Have you tested this from another machine? Have you tried clearing your cache and any cookies related to the domains? Is the client password the same as the root/reseller password?

    I cannot verify this problem. I tested 4 seperate accounts on 3 seperate 9.9.2_S8 servers.
     
  19. Sheldon

    Sheldon Well-Known Member

    Joined:
    Jun 7, 2004
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada

    I agree...

    /me points the user to

    http://www.sharkeater.com/postingandyou.html
     
  20. Jorge

    Jorge Well-Known Member

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have the same problem in one server :(
     
Loading...

Share This Page