The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

There is no website configured at this address.

Discussion in 'General Discussion' started by black&white, Jan 17, 2006.

  1. black&white

    black&white Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi,
    i have changed the ip address fir a web site into WHM and now i have this error i type www.domaipchanged.com:

    There is no website configured at this address.



    You are seeing this page because there is nothing configured for the site you have requested. If you think you are seeing this page in error, please contact the site administrator or datacenter responsible for this site.



    In which way i can resolve?

    Thank you
     
  2. nickp666

    nickp666 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Messages:
    770
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    /dev/null
    I had this before.

    You need to go into the apache config file, find the virtualhost container for the domain you changed and set its listening IP
     
  3. black&white

    black&white Well-Known Member

    Joined:
    Aug 10, 2004
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have checked httpd.conf and noticed that:

    NameVirtualHost anotheripaddress:80
    <VirtualHost myserverip>
    ServerAlias domain.com
    ServerAdmin webmaster@domain.com
    DocumentRoot /home/username/public_html
    BytesLog domlogs/domain.com-bytes_log
    ServerName www.domain.com
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/username/public_html/cgi-bin/

    User username
    Group username
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/domain.com combined
    </VirtualHost>

    i have removed the first line with the different ip and restarted apache but the problem remains. What's wrong? Thank you
     
  4. nickp666

    nickp666 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Messages:
    770
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    /dev/null
    the "myserverip" part needs to be the address you assigned to the account rather than the main server IP
     
Loading...

Share This Page