Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

third party apps not fully loading

Discussion in 'General Discussion' started by jjkiesch, Dec 6, 2006.

  1. jjkiesch

    jjkiesch Registered

    Joined:
    Dec 15, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    i am having some problems with a lot of the applications that are opened from cpanel. the ones i've noticed are Horde, Awstats, and PHPMyAdmin. there may be others, but i'm not quite sure at this point. on all of these items, the user logs in and the page partially loads with a sidebar or something, but the actual content is never fully loaded, it just sits there and acts like it's loading for up to about 5 minutes and never does anything.

    has anyone else had any problems like this?
     
  2. AndyReed

    AndyReed Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    2,222
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Minneapolis, MN
    Are you having the same problem with the cPanel as well? Did you update the cPanel by running: /scripts/upcp --force
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice