The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thread Indexing issue

Discussion in 'General Discussion' started by Nakani, Jun 29, 2014.

  1. Nakani

    Nakani Registered

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Hello everyone,

    So I am having an odd issue I am unsure how to resolve.

    I currently have a Joomla based website in which I want to push files within the file manager to the front in with a hotlink for a download button. Now my issue is I cannot get indexing to let me view the files so I can create a link to it.

    When I put in my domain name and go to the source it gives me my joomla home page.

    When I put in the direct IP for the server and go to the file it gives me a blank white page.

    I have tried to set indexing to default, I have tried to set it to fancy, and to standard.

    So what am I doing wrong?
     
  2. Nakani

    Nakani Registered

    Joined:
    Jun 29, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    Okay I resolved it. I rebooted my server through WHM and it worked.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    I am happy to see you were able to resolve the issue. Note that you may have just been able to clear your browser cache or restarted Apache, rather than rebooting the server itself.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page