The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

time change problem on WHM

Discussion in 'General Discussion' started by dark57, Sep 18, 2012.

  1. dark57

    dark57 Registered

    Joined:
    Sep 18, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    hello
    my my host your address to resolve a problem of time in my whm
    In fact we want to change the time of putting on whm Europe / Paris but we get no ny
    change is not done
    You could change for us so that we puission work properly

    thank you for your help
     
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I'm unclear on the issue as posted. You're changing the time from here, in your WHM:
    WHM > Server Configuration > Server Time

    And it won't change?
     
  3. dark57

    dark57 Registered

    Joined:
    Sep 18, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
    hello
    I grieve French but I'll try to explain better

    here I want to change the time in the WHM putting Europe / Paris but it does not save
    it always come back MST7MDT
    How to change and save
     
  4. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I've just tested this and cannot duplicate here. You might want to open a ticket to cPanel Support for this.

    From in your WHM, top right corner of any page is a menu, select Contact cPanel from there.
     
  5. dark57

    dark57 Registered

    Joined:
    Sep 18, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Website Owner
  6. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,453
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Yes, you can use that. Logging in via WHM provides you with your Support Access Number to be used in the ticket you open, and is why I suggested going that way. :)
     
Loading...

Share This Page