The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.

Discussion in 'General Discussion' started by IberHosting, Aug 16, 2005.

  1. IberHosting

    IberHosting Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I have this error when I send a mail:

    Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.

    Is like the Cwd object version 3.08 does not match $Cwd::VERSION 3.06. (BUG in PRO !!BETA!!)

    Any ideas?

    Thanks..
     
    #1 IberHosting, Aug 16, 2005
    Last edited: Aug 16, 2005
  2. markhard

    markhard Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2004
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i got the same problem too, i think cpanel 10.5.0-CURRENT_49 is very buggy and i recommend other DO NOT UPGRADE to 10.5.0-CURRENT_49 as it messed up my servers.
     
    #2 markhard, Aug 16, 2005
    Last edited: Aug 16, 2005
  3. IberHosting

    IberHosting Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    rofl, i love cpanel. Im running the release, i ve used UPGRADE TO RELEASE (from RELEASE), and after dont upgrade any shit, I have this error.
     
  4. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Where, exactly, are you seeing the error? In the exim mail logs?
     
  5. jogjabox

    jogjabox Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The mail is actually delivered, but smtp still sending back an email error message :

    I'm using WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-S83

    Any explanation?
     
  6. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If you check in /var/log/exim_mainlog and search it for HiRes what does it come back with, if anything?

    grep HiRes /var/log/exim_mainlog
     
  7. jogjabox

    jogjabox Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I just copied an example:

    Thanks for your assistance.
     
  8. IberHosting

    IberHosting Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    root@servidor1 [~]# grep HiRes /var/log/exim_mainlog
    2005-08-16 17:00:01 1E52v2-0004gq-5U <xxx@xxx.xxx>: boxtrapper_autowhitelist transport output: Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.
    2005-08-16 17:05:27 1E530J-0004zA-Ks <xxxx@ixxxx.xxx>: boxtrapper_autowhitelist transport output: Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.
    2005-08-16 17:14:38 1E539C-0005UK-E4 <xxxx@ixxxx.xxx>: boxtrapper_autowhitelist transport output: Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.
    2005-08-16 17:19:23 1E53Dn-00060V-5S <xxxx@ixxxx.xxx>: boxtrapper_autowhitelist transport output: Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.
    2005-08-16 17:24:36 1E53Iq-0006dC-99 <xxxx@ixxxx.xxx>: boxtrapper_autowhitelist transport output: Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.
    2005-08-16 17:24:56 1E53J9-0006e9-PB <xxxx@ixxxx.xxx>: boxtrapper_autowhitelist transport output: Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.
    2005-08-16 19:03:04 1E54q7-0002v4-7o <xxxx@ixxxx.xxx>: boxtrapper_autowhitelist transport output: Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.

    Im triying a fix for this atm. I post here if the fix has worked (im removing and reinstalling cpanel pro in release version.
     
  9. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    If running the following gives the same perl module error:

    /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper

    Then I'd try:

    rm -fv /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper
    /scripts/upcp --force


    Then try running this again:

    /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper

    and hopefully it should just give a message: Unable to locate information.
     
  10. jogjabox

    jogjabox Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I'm not installing cpanel pro, but having the same problem as you.

    The problem came up when suddenly I could not sending emails (smtp reject my pass auth), but I can receive email, thru my email client, then the tech rollback the cpanel into stable version (previously using latest current version). It fixed the sending problem, but giving another problem like we have now.

    Thanks.
     
  11. IberHosting

    IberHosting Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ok, I fixed all with release.

    How?

    Ive uninstalled in release pro, reinstalled and updated all.

    Now all work fine =)
     
  12. jogjabox

    jogjabox Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Great! the problem gone now...

    Thank you for your generous help.

    btw, what's really cause this problem?

    regards..
     
  13. NetPublicist

    NetPublicist Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I had hosting clients calling me with the same error after moving from RELEASE to CURRENT and then back to RELEASE. It looks like chirpy's fix in post #9 fixed it!!

    Thanks!
     
  14. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    rm -rf /usr/local/cpanel/modules-install/pro-* (kill old version of pro modulres)
    echo -n > /var/cpanel/addonmoduleversions/pro
    /scripts/upcp --force
     
  15. InternetPEI

    InternetPEI Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2003
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I was able to fix it by doing chirpys fix and not doing the boxtrapper at the end

    /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper

    Then I'd try:

    rm -fv /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper
    /scripts/upcp --force


    I tried Nicks and it didnt work for my version since I downgraded to the stable..

    Thanks!
     
  16. asmar

    asmar Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi guys,

    I had the same problem with many servers and what chirpy (thanks) suggested is working ok but when I am doing an update manually or when cpanel is doing then the problem comes up again.

    Is there a way to remove completely that problem apart from removeing the cron to update the cpanel?

    Thanks
     
  17. jerry12345

    jerry12345 Registered

    Joined:
    Aug 27, 2005
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    http config broken after going back

    going back to cPanel version 10.2.0 fixed our box trapper issue [mail errors].

    no we have a fata error with httpd config file that is it seems impossible to fix unless we upgrade again. So if we upgrade again we have the box trapper issue.

    See this thread: here
     
  18. seattlerocks

    seattlerocks Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Seattle, WA
    Thanks for the awesome help here, fixed 38 servers with this fix, you guys hats off.

    All the Best!
     
  19. Hostbox.be

    Hostbox.be Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi all

    one off my clients had also the problem, when he sends an email, it's being delivered, but the client also receives an "Mail delivery failed: returning message to sender":
    Time::HiRes object version 1.65 does not match $Time::HiRes::XS_VERSION 1.72.

    So, I executed Chirpy's commands:

    /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper => gave the same error: OK

    rm -fv /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper => OK

    /scripts/upcp --force => OK

    Then try running this again:
    /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper
    and hopefully it should just give a message: Unable to locate information.

    => NOT OK, it gives: " /usr/local/cpanel/bin/boxtrapper: No such file or directory"

    Could this be a problem ? I say this because since I did this yesterday, I receive less mail as normal, maybe 50%. Also a client complains that he doesn't receive anymore email at all...

    FYI: I am running STABLE build WHM 10.1.0 cPanel 10.2.0-S83

    Do I have to fix boxtrapper or isn't this a problem ?

    Thank you !
     
  20. seattlerocks

    seattlerocks Member

    Joined:
    Jun 7, 2005
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Seattle, WA

    I would recommend going to RELEASE that's what I did and it worked perfect!
     
Loading...

Share This Page