The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tomcat and spamd is not starting

Discussion in 'General Discussion' started by neojones, Jan 11, 2005.

  1. neojones

    neojones Active Member

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello techies,

    I had a recent kernel upgradation form 2.4 to 2.6.10-grsec and now tomcat and spamd is not working.

    I am being getting mails at regular intervals saying the the service has failed and that it was started automagically.

    It was working perfectly fine before the upgradation.

    In the backend when i do a ps on the spamd process I get the following result:

    ps aux |grep spamd
    root 19705 0.2 0.7 19932 15696 ? S 08:56 0:00 /usr/bin/spamd -d --allowed-ips=127.0.0.1 --pidfile=/var/run/spamd.pid --max-children=5
    root 8726 0.0 0.0 4856 724 pts/1 S 08:58 0:00 grep spamd


    Also the file /usr/local/jakarta/jakarta-tomcat-5.0.28/logs/catalina.out reads :

    #
    # HotSpot Virtual Machine Error, Internal Error
    # Please report this error at
    # http://java.sun.com/cgi-bin/bugreport.cgi
    #
    # Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM (1.4.2_05-b04 mixed mode)
    #
    # Error ID: 4F533F4C494E55583F491418160E435050035E
    #

    Heap at VM Abort:
    Heap


    Can anyone help me solve this issue .
     
Loading...

Share This Page