The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tomcat broken after cPanel upgrade

Discussion in 'General Discussion' started by tutt, Sep 15, 2005.

  1. tutt

    tutt Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    After upgrading cPanel, I started getting emails about Tomcat failing over and over. I then removed the add-on module and re-installed it. Since then, Tomcat will not start. Is there any known issues about this? I am running the latest release version of cPanel.
     
  2. webignition

    webignition Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2005
    Messages:
    1,880
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    When you say the latest RELEASE build, which version are you talking about specifically? I ask as there have been a number of new builds today and so there may be a newer build out already that resolves this issue.

    At present the current RELEASE build is 10.8.0-RELEASE_8.
     
  3. tutt

    tutt Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 16, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am upgrading again now to the latest Release version. I will let you know if that makes any difference.
     
  4. darkelder

    darkelder Well-Known Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
  5. tuxdesk

    tuxdesk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 1, 2005
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    please install tomcat through backend. It may help to solve the issue.
     
Loading...

Share This Page