The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tomcat failed...

Discussion in 'General Discussion' started by snownet, Apr 22, 2005.

  1. snownet

    snownet Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, Newbie here but learning quick :)

    I have tomcat running but keep getting it failed in server status. Apparently it's running.

    What code can I get it to show as running in server status and if not, what where and how can I stop the emails telling me it's failed?

    Thanks :)
     
  2. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    Mine is failed as well, can't fix it.

    In WHM I installed (success).
    Stats shows fail, restart chkservd 3 times in a row
    Still shows failed in stats
    Uninstalled, reinstalled, restart chkservd several times
    still shows as failed

    In between each, restarted Tomcat and got:

    tomcat has failed, please contact the sysadmin (result was "tomcat is not running").

    Install did not give any errors at all either

    (last portion of install)

    Done
    Installing starttomcat and stoptomcat files...Done
    Adding TomCat user...Done
    Adding includes to httpd.conf...Done
    Adding TomCat to chkserv.d...Stopping chkservd: [ OK ]
    Starting chkservd: [ OK ]
    Done
    Setting up the web.xml...Done
    Setting up rc.local...Done
    Finishing Install...Done
    Restarting httpd.../etc/rc.d/init.d/httpd start: httpd started
    Done
    Starting TomCat...Scanning httpd.conf...X.X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X..X.
    Done
    Install Complete
    The admin url is http://server.domain.com:8080/
    The admin user is root
    The admin password is "x"

    Done

    Process Complete


    root@server004 [~]# starttomcat
    root@server004 [~]#


    ???

    Can't solve this at all.
     
  3. anup123

    anup123 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    897
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    This Planet
    Best place to start would be find the log file where tomcat erors are logged. Perhaps that would give some clue.

    Anup
     
  4. Secret Agent

    Secret Agent Guest

    Problem is there is no log

    root@server004 [/usr/local/jakarta/jakarta-tomcat-5.5.7/logs]# ls
    ./ ../
     
  5. MakassarNET

    MakassarNET Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Try to unstalling Tomcar from WHM and reinstall it back. It works for me.
     
Loading...

Share This Page