The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

tomcat issue in easyapache

Discussion in 'EasyApache' started by gopihere, Sep 29, 2008.

  1. gopihere

    gopihere Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Im trying to install tomcat thru Easy Apache. But i'm getting an error like the following:
    ====================
    make[1]: Leaving directory `/home/cpeasyapache/src/daemon-1.0.1/src/native/unix/native'
    -- End step 'Checking jsvc' --
    -- Begin step 'setting up jk.conf' --
    -- End step 'setting up jk.conf' --
    -- Begin step 'Adding include for jk.conf' --
    -- End step 'Adding include for jk.conf' --
    -- Begin step 'installing [start/stop]tomcat scripts' --
    -- End step 'installing [start/stop]tomcat scripts' --
    -- Begin step 'Ensuring TomCat user' --
    !! 'useradd tomcat -g 99 -r' failed with exit code '-1' (IE: command not found) !!
    !! Restoring original working apache !!
    !! Executing '/scripts/initsslhttpd' !!
    !! Restarting 'httpd' ... !!
    !! 'httpd' restart complete. !!
    !! Executing '/scripts/initfpsuexec' !!
    !! Executing '/scripts/initsslhttpd' !!
    Compiling report...
    Sending report (319 bytes)...
    Report processed.


    =====================================


    Can anybody shed some light to this issue?:confused:

    Thanks
     
  2. gopihere

    gopihere Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Anybody there? Please help....
     
  3. gopihere

    gopihere Member

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Its ok now.. Corrected by adding proper privilege to the user. :D
     
Loading...

Share This Page