The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tomcat Issue

Discussion in 'General Discussion' started by sozotech, Jul 16, 2014.

  1. sozotech

    sozotech Well-Known Member

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I have to admit I don't know much about the administration of Tomcat so I have been fumbling around with an issue that I am not sure what the problem is. I have a customer on a server running Tomcat 7 and when they go to their site via http://www.domain.com:8080/application/ it works. However when they try to access the site via http://www.domain.com/application/ you just get a blank page.

    I have TCP port 8080 open inbound and outbound in the csf firewall. I don't see any errors in /usr/local/apache/logs/mod_jk.log or /usr/local/apache/logs/error_log so I am a bit puzzled. I am sure I am missing something obvious. Can any one give me suggestions on where to look for what might be going on here?

    Thanks in advance,
    Eric
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,854
    Likes Received:
    676
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    The service runs on port 8080 so you must use that in the URL unless you implement custom forwarding of some type that redirects the traffic. Note that Tomcat support is limited so you may need to consult with a qualified system administrator with Tomcat experience in the event you decide to implement such as rule.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page