The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Traffic blocked at wcg.net?

Discussion in 'General Discussion' started by racporto, Jun 21, 2005.

  1. racporto

    racporto Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi everyone,

    I have a new box at Sago and some old accounts as a reseller in EV1, that I'm migrating to my box at Sago.

    One of my clients is in the middle of the migration, with one server already in Sago and two other in EV1.

    At this point, mail users in Sago can't send e-mail to mail users in EV1. I tried a traceroute from Sago to EV1 and found that traffic interrupts between WCG servers:

    I contacted Sago techies for help and they could traceroute normally:

    I'm baffled! :confused: Can any of you help me on this, please?

    TIA
     
  2. gpreston

    gpreston Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2004
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    West Chester, PA
    Do all of your traceroutes drop at the same hop every single time you run them, no matter what time of day?
     
  3. racporto

    racporto Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, they do. Allways after ip 65.77.93.213. I can ping 65.77.93.213 but I can't 65.77.93.54 - the hop after, in Sago's TR.
     
Loading...

Share This Page