The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Transfer account

Discussion in 'Data Protection' started by k2tec, Jun 19, 2014.

  1. k2tec

    k2tec Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I tried to transfer a account from WHM server to a other WHM server with Copy an Account From Another Server With an Account Password.
    But get this error:
    Starting “TRANSFER” for Account “account”
    Attempting to copy “account” from “xxx.xxx.xxx.xxx”.
    Trying to fetch cpmove file via cPanel XML-API!
    Fetching current backups from remote server....cPanel Login Failed: HTTP/1.0 900 NET OR SSL ERROR
    /usr/local/cpanel/scripts/getremotecpmove 7802: open_tcp_connection: failed `188.40.119.14', 2083 (Connection timed out)
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,786
    Likes Received:
    665
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    It's possible the source server blocked the connection. Do you have root access to the source server, or just cPanel access? You may need to generate the backup using the "Backup" icon in cPanel on that server if transferring the account with the account password continues to fail.

    Thank you.
     
  3. k2tec

    k2tec Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello Michael,

    I have root access on source server and yes I tried it also with the Copy an Account From Another Server.
    The Ip is not blocked and Allowed to have access to this server.

    That is the strange thing about it I transfered about 20 accounts from that server 2 months ago to a other VPS it worked.
    Now I tried with a other VPS no luck, I also tried to transfer a account from VPS to VPS also no luck. Same error.

    Server: WHM version WHM 11.42.1 (build 20) MySQL5.5
    VPS : WHM 11.44.0 (build 14) MySQL 5.6
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,786
    Likes Received:
    665
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Please try using:

    "WHM Home » Transfers » Transfer Tool"

    Also, please try temporarily disabling any firewall rules on either server to see if that makes a difference.

    Thank you.
     
  5. k2tec

    k2tec Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Ok I disabled the CSF and tried to transfer both ways, tools transfer and Copy an Account From Another Server With an Account Password. No luck.
    I also tried to transfer from VPS1 to VPS2 did not work and VPS2 to VPS1 the same.
    That's no option because I have to transfer about 12 accounts.
     
  6. k2tec

    k2tec Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    81
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Netherlands
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Found my problem I was forgotten the Host Access contol
    Thanks all
     
  7. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,786
    Likes Received:
    665
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  8. iero

    iero Member

    Joined:
    Jul 2, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    hi, maybe this is al old trhead but i have exactly the same issue and my host access control is blank, means i guess that anyone with username and password can connect, any other option besides this

    thanks

    Ivan Rojas
     
Loading...

Share This Page