Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Transfer Failed

Discussion in 'Data Protection' started by bdennie, Feb 26, 2015.

  1. bdennie

    bdennie Member

    Joined:
    Jan 21, 2015
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I am working on transferring domains to a new server and started to get this message today. Yesterday I was able to transfer with no issues but today I am receiving this error.

    RESTORE: Account “accountname”: Account Restore Failed: “Account failure: Failed to create the account: The domain “domain.com” may not be created by “root” because “domain.com” is already owned by “”.”

    This happenes on every account I try to move today. I have also tried to move an account from a different server and get the same error message.

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,407
    Likes Received:
    1,953
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello :)

    cPanel version 11.48.1.2 has now been published to address the issue where root account can not create subdomain accounts. Please update cPanel if automatic updates are disabled and let us know if the issue persists.

    Thank you.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. nuclearmojo

    nuclearmojo Registered

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Virginia Beach, VA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm running 11.48.2.1 on both my source and destination server but I am still getting this error on half the domains I'm trying to transfer.
     
  4. nuclearmojo

    nuclearmojo Registered

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Virginia Beach, VA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    looks like I had one domain I had to manually migrate by restoring it from backup. It was a .today domain. Apparently some of the new TLD's break the process.
     
  5. Juan R. Pozo

    Juan R. Pozo Registered

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Madrid, Spain
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Upgrading didn't help here either. Is there a workaround please?

    Note: Temporarily setting "Allow domain parking across accounts" to "on" did the trick.
     
    #5 Juan R. Pozo, Mar 24, 2015
    Last edited: Mar 24, 2015
  6. cPanelMichael

    cPanelMichael Technical Support Community Manager
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    45,407
    Likes Received:
    1,953
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice