The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

transfer my accounts

Discussion in 'General Discussion' started by bokhalifa, Oct 20, 2004.

  1. bokhalifa

    bokhalifa Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    my host refered me to u guys, i would like to know how can i transfer my accounts (+30) from my old hard drive to the new one knowing both drives on the same server
     
  2. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Who's your host?

    If you have the backups, thn just do a mass restore of those 30 accounts.

    You'll need to give us more details.
     
  3. bokhalifa

    bokhalifa Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1

    my host tells me that the back up of all the account is on the old HD but how can i access the old HD , then how can i transfer them to the new HD?
     
  4. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    cd /backup/cpbackup/daily

    ls -la

    what do you see there?
     
  5. bokhalifa

    bokhalifa Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    there is now back ups, the server is empty now accounts on it yet.


    let me explain more:


    i accessed the server using SSH
    there is 2 hard drives in there: /dev/hda1 & /dev/hda2

    now my accounts in on /dev/hda2
    how can i transfer them to /dev/hda1

    nowing that i dont know how to access the second HD to see the accounts.
    both HDs in on the same server.

    is it possible to transfer accounts from one hard drive to another?

    P.S. i have over 30 accounts which i cant remember thier details coz i dont have the back up in my pc, but the accounts are in the old HD ( host tech said )

    P.P.S. when i log into the server to see how many hard drives i have and to see their details i get this infos:
    =======================

    Filesystem 1K-blocks Used Available Use% Mounted on
    /dev/hda2 75790304 1513556 70426772 3% /
    /dev/hda1 101089 14937 80933 16% /boot
    none 254300 0 254300 0% /dev/shm

    =======================
     
  6. bokhalifa

    bokhalifa Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  7. bokhalifa

    bokhalifa Member

    Joined:
    Oct 20, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  8. SarcNBit

    SarcNBit Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    That is one HDD.

    You need to mount the other drive if it is installed.
     
Loading...

Share This Page