The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Transfer of reseller accounts - corrupt cpanel?

Discussion in 'General Discussion' started by ladydi711, Jun 9, 2005.

  1. ladydi711

    ladydi711 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    I transferred all of my accounts from a 9.9.2 to 10.2.0. I have two resellers; myself and another user. The cpanel on all my accounts seems to work fine, but on the other resellers the cpanel is missing info (icons are there but no text). And for example if you click on the icon for email, the only link is for Email Domain Forwarding. See the two shots below:

    /http://kdinet.com/cpanel.htm
    /http://kdinet.com/mail.htm

    I realized that the other reseller uses packages, and I do not and that his packages did not transfer over with all the accounts. So, I recreated the packages, but am still having the same issue.

    Has anyone seen this, and how can I fix it?

    TIA,
    Diane
     
  2. ladydi711

    ladydi711 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Upon further review it seems that 9/34 of his accounts have this problem, not all. There is no common package, so the package may not be the problem.

    I checked the other reseller account and 0/19 have this problem.
     
  3. ladydi711

    ladydi711 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 4, 2001
    Messages:
    120
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Fixed: I did a modify account (not changing anything, just saving), and this corrected the problem.
     
Loading...

Share This Page