The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Transfer Packages

Discussion in 'General Discussion' started by Jynx, Jul 7, 2008.

  1. Jynx

    Jynx Member

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My transfer will not do the packages. I was thinking that cPanel did transfer packages from 1 cPanel server to another cPanel server. At the moment I am doing the accounts but wanted to check on this while I could

    Thanks
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Packages are considered server-specific, thus aren't included in transfers.
     
  3. Jynx

    Jynx Member

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    aghhh...It gets confusing since when you do a transfer it allows you to select the packages to transfer as well. Is there not a way to transfer packages? There are near 25 packages on this server, and I am going to regret recreating them all on the new server.
     
    #3 Jynx, Jul 7, 2008
    Last edited: Jul 7, 2008
  4. Karateka

    Karateka Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2003
    Messages:
    32
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Austin, Texas
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Have a look at /var/cpanel/packages ;)
     
  5. Jynx

    Jynx Member

    Joined:
    Dec 19, 2002
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Looks good!! I should be able to just copy those over to new server (same location) and be good!!
     
Loading...

Share This Page