The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Transfering an account = messed up skin

Discussion in 'User Experience' started by jetnet, Apr 2, 2007.

  1. jetnet

    jetnet Active Member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We have three CPanel servers, and all of them, in the past, have been using a default Bluelagoon skin.

    We just purchased a new CPanel server, and I decided to dive head first into making a new skin. Well, I did it, and the new skin worked great. However, when I transfer an account from the old server to the new one, and then go in and modify those accounts and change their theam and point them to the new skin, it has the same old CPanel X / Bluelagoon images at the top, but is using the correct CSS file on the page.

    If I create a new account from scratch, and assign it the new skin, everything works like a champ.


    Making of the skin
    This is what I did to create the new theam. I actually just cloned bluelagoon, and put in all new images at the top. So I would be willing to bet that is the root of the problem.



    After closer inspection of what was going on, I looked at the sorce of the images.

    If it's working correctly, this is the image call:

    https://domainname:2083/branding/newskin//top_02_1.gif

    if it is NOT working correctly, and I get the old images, this is the call:

    https://domainname:2083/frontend/newskin/branding//top_02_1.gif


    The question is, HOW can I get this thing to work like its suppose to? Any ideas?
     
Loading...

Share This Page