The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

transferred domains don't show in bandwidth usage

Discussion in 'General Discussion' started by jandafields, Jan 14, 2005.

  1. jandafields

    jandafields Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Messages:
    426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    When I transfer a user from another host with "transfer using account password", the account works fine, and shows up in "list accounts", but it doesn't show up in "view bandwidth usage"

    Also, the file in /var/cpanel/users shows the OLD server IP, but the "List accounts" shows the CORRECT IP.

    Please help with the bandwidth problem here.

    Thanks.
     
  2. switchsites

    switchsites Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Exactly the same problem here! Not a huge problem but having the old IP shown still is a little worrying.

    Where is this data stored (the bandwith usage data)? Has anyone had any experience manually moving this data?
     
  3. cgoleman

    cgoleman Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Salt Lake City, UT
    If anyone has any information about migrating the bandwidth usage data from one server to another we would like to know how to do this as well, we just mirgrated a bunch of accounts off a server that is being retired and would like to take the historical bandwidth that is displayed in WHM for each account and place it on the new servers.
     
Loading...

Share This Page