The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Transferred re-seller accounts

Discussion in 'General Discussion' started by I-Web, Jan 13, 2004.

  1. I-Web

    I-Web Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi ive transferred all of my accounts from an old server to my new ones, however the reseller accounts dont show up in view badnwidth usage, for the reseller or root........

    Is there a fix for this?

    All of roots accounts show up perfectly, and if the reseller creates more accounts they show up, its just the existing accounts......
     
  2. rbmatt

    rbmatt Well-Known Member

    Joined:
    Oct 21, 2002
    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Make sure the reseller actually exists on the new server and that they are correctly owned by that reseller.
     
  3. I-Web

    I-Web Well-Known Member

    Joined:
    Jul 7, 2003
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Basically i think that the reseller account had to be setup first... not 100% sure, about to test it now.....

    As i transferred all accounts, then made the reseller account the reseller.....

    Edit :: Didnt work....... Even if i cahnge ownership of the account to root, it doesnt show up and view bandwidth usage :(

    Any other ideas?
     
    #3 I-Web, Jan 13, 2004
    Last edited: Jan 13, 2004
Loading...

Share This Page