Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

transferring packages b/w servers issue

Discussion in 'General Discussion' started by infinityws, Feb 21, 2007.

  1. infinityws

    infinityws Well-Known Member

    Joined:
    Feb 20, 2003
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I've been experiencing this issue now since the last few Releases of Cpanel. Using R118 I can confirm that this bug still exists.

    When transferring packages, the dedicated IP is set to yes, shell, frontpage and cgi-bin are all reset to yes as well on the new server.

    This is very annoying because you can't change the IP option on an already created package, forcing me to recreate each new package again!

    Easy thing to fix, let's get on this already please. Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. mihosting

    mihosting Member

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Madrid
    Yes I have the same problem.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice