Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Transport filter process failed (127): unable to execute command

Discussion in 'General Discussion' started by phpman, Feb 1, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. phpman

    phpman Well-Known Member

    Joined:
    Sep 3, 2003
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    Rio de Janeiro - Brazil
    That error is because spamd is not installed.

    The installation is hanging due to a CPAN error.

    Follow the steps

    1 - perl -MCPAN -e 'install HTML::Tagset;'
    2 - /scripts/installspam
    3 - /scripts/restartsrv_spamd
    4 - /etc/init.d/exim restart
    5 - /etc/init.d/cpanel restart

    Done

    Regard´s

    Flávio
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. antodeepak

    antodeepak Active Member

    Joined:
    Jan 24, 2005
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Location:
    kerala, India
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,470
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    463
    Location:
    Go on, have a guess
    Dont' dig up old threads like this, please.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice