The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

trasnfering accounts between servers

Discussion in 'General Discussion' started by big, Sep 2, 2002.

  1. big

    big Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
    when transfering accounts it gave me this error:

    Attemping to package account...
    expect: spawn id exp3 not open
    while executing
    &expect -nobrace {
    sshcmddone} {
    sleep 1
    exit
    } {Permission denied, please try again*} {
    puts &\n\nsshcmdpermissiondeny\n&
    puts &\n\nsshcmddon...&
    invoked from within
    &expect {
    &\nsshcmddone& {
    sleep 1
    exit
    }
    &Permission denied, please try again*& {
    puts &\n\nsshcmdpermissiondeny\n&
    puts &\n\nsshcmddone\n&...&
    (file &/scripts/sshcmd& line 33)
    The remote server didn't report a correct md5sum of the archive. Please ensure you selected the correct type of remote server



    any idea what does this mean? although both runs WHM 4.9.0
     
  2. Myacen

    Myacen Well-Known Member

    Joined:
    Apr 6, 2002
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  3. big

    big Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    224
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Earth
    found the solution
    change from hostname to IP address in the server name it would work.

    seems the destination server has no dns record for the source server
     
  4. DrChaos

    DrChaos Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2001
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have been using the IP and it still pops that error
     
  5. NNNils

    NNNils Well-Known Member

    Joined:
    Sep 17, 2002
    Messages:
    580
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Solution: try again later.
     
  6. DrChaos

    DrChaos Active Member

    Joined:
    Dec 23, 2001
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    NOT the solution. At least not here. 3 days of "try again later" Today gives this error before: stdin: is not a tty before the incorrect md5sum error.
     
  7. snide

    snide Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Has anyone every found an explanation for this? I've tried IP/hostname, as well as checking permissions on /var/cpanel/users and the user files contained therein.

    I've got 619 accounts to copy ASAP and I can't do it. :(
     
  8. DWHS.net

    DWHS.net Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jul 28, 2002
    Messages:
    1,569
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    LA, Costa RIca
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Been there and never did find the fix, I think sometimes cpanel just gets sensitive. I tried 3-4 days later and it worked of course I already manually moved the accounts which was a major headache.

    Not that it helps but I think they are improving the move script soon.
     
  9. kris1351

    kris1351 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 18, 2003
    Messages:
    963
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lewisville, Tx
    We are still getting this error, has anyone found a fix?
     
  10. asmar

    asmar Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16

    Hi kris1351,

    Are you trying to copy multiple accounts?
    Try with one account per time. This has been work for me.
    Try first with just one account and then with multiple.
     
Loading...

Share This Page