The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Trouble with Horde

Discussion in 'General Discussion' started by evisions, Mar 6, 2004.

  1. evisions

    evisions Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I had to restore my server from backup onto a fresh cpanel install and now I'm having trouble with Horde. It looks like it may only be an issue for users that have used Horde before. Here are the error messages:

    Notice: Undefined index: calendar in /usr/local/cpanel/base/horde/kronolith/lib/base.php on line 72

    Notice: Undefined index: calendar in /usr/local/cpanel/base/horde/kronolith/lib/base.php on line 72

    Warning: Failed opening '/usr/local/cpanel/base/horde/kronolith/lib/Driver/.php' for inclusion (include_path='/usr/local/cpanel/3rdparty/lib/php/:.') in /usr/local/cpanel/base/horde/kronolith/lib/Driver.php on line 68
    A fatal error has occurred:

    Unable to load the definition of Kronolith_Driver_.

    [line 73 of /usr/local/cpanel/base/horde/kronolith/lib/Driver.php]

    Details have been logged for the administrator.


    Any idea what could be causing this?

    Thanks,
    Chad
     
  2. rs-freddo

    rs-freddo Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2003
    Messages:
    832
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    All Horde directories should be chowned cpanel.cpanel - make sure the kronolith files are correctly chowned.
     
  3. evisions

    evisions Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Everything was already owned by cpanel. I tried chwoning the stuff in 3rdparty, but that made no difference :(
     
  4. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Did you ever find a fix to this?
     
  5. evisions

    evisions Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2004
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Yes, actually. I was having difficulties getting updates from cpanel. Once that was resolved I was able to switch versions and that too care of it. I was running some edge version, and now I'm running the latest stable and that resolved the problem.
    Currently I'm running WHM 8.8.0 cPanel 8.8.0-S74
    RedHat 9 - WHM X v2.1.2

    Couldn't tell you what I was running before, but I know it was an edge or release version, not a stable.
     
Loading...

Share This Page