The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tweak Settings runs everytime WHM starts

Discussion in 'General Discussion' started by JamesAB, Oct 28, 2003.

  1. JamesAB

    JamesAB Active Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    New Hampshire
    Everytime I start WHM in my browser the "Tweak Settings" page come up with this:
    then says that my changes have been saved and goes on with mySQL and exim stuff.

    The catch is, this happens "every" time I start WHM, even when I haven't tweaked any settings. When I try to change the settings on the "Tweak Settings" page, the settings don't stick. The next time I load WHM and check "Tweak Settings" none of my selections are checked.

    Any ideas what could be wrong?

    Thanks,
    James
     
  2. geekhosting

    geekhosting Well-Known Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    46
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    /scripts/reinstallmailman

    :D
     
  3. moalim

    moalim Active Member

    Joined:
    Jun 24, 2003
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i do it
    but The next time I load WHM and check "Tweak Settings" none of my selections are checked.
     
    #3 moalim, Jan 25, 2004
    Last edited: Jan 25, 2004
Loading...

Share This Page